Serie

Skribent

Alexander Svensson

22 januari 2024 | 20:15

Trailer: Älskad "Star Wars"-karaktär återvänder i sista säsongen av "The Bad Batch"

Den sista säsongen utlovar både action, dramatik och kära återseenden för "Star Wars"-fantaster.
Ett nytt år innebär nya resor till galaxen långt, långt borta. Först ut är “Star Wars: The Bad Batch” (eller “Uslingarna”, som något snille på Disney översatt den till), den animerade serie som i två säsonger följt klonsoldatgruppen “the Bad Batch” på deras äventyr genom det nyetablerade galaktiska imperiet.
 
Nu är det dags för den tredje (och sista) säsongen, och det ser ut att vankas såväl action, spännande återseenden och känslomässiga stunder. De överlevande klonsoldaterna från säsong 2 måste rädda den unga kvinnliga klonen Omega som fångats av Imperiet, och samtidigt komma över det tragiska dödsfall som drabbade gruppen i slutet av säsong 2.
 
 
Det är också värt att nämna alla kända Star Wars-karaktärer som visar upp sig i trailern. Prisjägarna Fennec Shand och Cad Bane skymtar förbi, liksom självaste kejsar Palpatine. Allra mest överraskande är dock en älskad “Clone Wars”-karaktär som visar sig precis i slutet av trailern, och lär göra en hel del “Star Wars”-nördar både glada och kanske även något förvirrade.
 
Tredje säsongen av “Star Wars: The Bad Batch” har premiär med hela tre avsnitt den 21 februari på Disney+. Totalt består säsongen av femton avsnitt, och det sista släpps den första maj. Trailern kan du se här nedan:
 
| 22 januari 2024 20:15 |