Skribent

Hampus Wåhlin

30 juni 2014 | 17:00

Topp på Tuben: v.26

Will Ferrell krashar fotbollsfest, en handledning på hur man skalar potatis och en hel del annat representerar veckans YouTube-guide.
Film & TV-relaterade viral videos har uppenbarligen haft en semestervecka. Lyckligtvis finns det andra videos att gotta sig åt. Här är veckans topp 5 på Tuben. 

5. "Will Ferrell Crashes #FanHQ in Recife"


Den krullhårige komikern våldgästade en amerikansk fotbollsfest inför matchen mellan Tyskland och USA. Med gott humör sprang herr Ferrell upp på scenen och sa skämtsamt att han skulle delta i matchen själv. Han påpekar dock att han inte är i sin bästa form, men lovar ändå att ge Tyskarna något att "bita i".

4. "Quick way to peel new potatoes :)"


Jahopp! Då var det dags för en ny videohandledning på hur man blir kvickare i köket. I det här klippet får vi nämligen lära oss det rätta sättet att skala potatis. Allt du behöver är en borr, hink, vattenslang och toaborste. Förhoppningsvis var killen i klippet förnuftig nog att använda en ny...

3. "YouTube Complaints 2014!"


Årets "YouTube Complaints" från BarelyPolitical har anlänt. Serien handlar om att kända YouTubare kommer med klagomål som sedan får de svar de förtjänar. Ingen favorit, enligt mig. Men uppenbarligen drar den till sig en stor publik som finner den enkla humorn givande.

2. "I Dare You To Watch This Entire Video"


En av de mest sedda videos vecka 26 är en av de tråkigaste, men också en av de mest intressanta. En man sitter i ett rum och utmanar dig att se hela videon från början till slut, helt enkelt. Den lär knappast vinna några priser i kvalitativ underhållning. Men som viral video sticker den tveklöst ut.

1. "THE SLAP"


Ah yes. Den mest sedda videon den här veckan är ännu ett socialt experiment. Minns ni klippet med när främlingar kysser varann första gången? Principen här är densamma. Men istället för en mysig puss ska dem ge varandra örfilar. Åh så kul! Problemet med den här videon liksom den med kyssen är att främlingarna är allt för kameratränade för att vara vanliga "främlingar", vilket gör det hela en aning för uppdiktat enligt mig. Men skadeglädje är den enda sanna glädjen sägs det, så folk lär skratta ändå. 

Vilken video saknade du på veckans lista?
| 30 juni 2014 17:00 |