Skribent

Hampus Wåhlin

23 juni 2014 | 10:00

Topp 5 på Tuben: v.25

Prisa de högre internetmakterna. En till vecka av pranks, vetenskap och sketcher har passerat. Här är er guide till dem alla snackar om.
De senaste veckorna har gått i sann GoT-anda på internet. Vare sig du besökte YouTube, Facebook eller Twitter så attackerades man av spoilerfyllda sketcher som kretsade kring de senaste episoderna. Men tack vare säsongsavslutningen är stormen över och vi kan glädjas åt ett något mer blandat sortiment framöver. Här är veckans topp 5 på tuben.

5. "What If The Earth Stopped Spinning?"


YouTubarnas favoritsås är tillbaka med en ny fråga som definitivt kommer röra till det i era hjärnkontor. Vad skulle hända om Jorden slutade snurra? Som ni säkert förstår ger han knappast ett kortfattat svar på frågan. Istället bjuder Michael på ca 10 kunskapsfyllda minuter som slår de flesta kattklipp.

4. "The Scientific Way to Cut a Cake"


Som om en vetenskaplig video i veckan inte var jobbigt nog att ta in så slänger kanalen Numberphile ut det här klippet som påstår att du har skurit tårtbitar helt fel, fram tills idag. För jag lovar att du garanterat (inte) kommer använda deras matematiska metod för framtida födelsedagskalas.

3. "Picking Up Girls In A Lamborghini Without Talking"


Hundtricket börjar bli lite gammalt. Så varför inte testa det nya och dyrare Sportbilstricket? Ditt uppdrag: Plocka upp en tjej med en sportbil utan att säga ett ord. Det kanske låter omöjligt, men självklart ska prankstern Vitaly (Vitalyzdtv) bevisa motsatsen.

2. "Jimmy and Kevin Hart Riding a Roller Coaster"


Skadeglädje är den enda sanna glädjen. Stand-up komikern Kevin Harts nerver testas till max i "The Tonight Show" när han och Jimmy Fallon åker bergochdalbana på Universal Resort Orlando. Så varje gång ditt liv känns tufft, kom ihåg den där gången när Kevin Hart tvingades åka bergochdalbana. Det är tufft.

1. "First Moon Party"


Som man kommer jag aldrig kunna förstå kvinnor till fullo. Men det krävs knappast ett geni för att förstå varför huvudpersonen i denna kortfilm tycker det är genant när hennes mamma bjuder in hela grannskapet för att fira hennes första mens. Som hon dessutom har fejkat. 

Vilka tycker du var veckans bästa klipp?
| 23 juni 2014 10:00 |