Spel

Skribent

Viktor Eriksson

31 januari 2024 | 19:30

"Tony Hawk's Pro Skater" – fast med skjutvapen – bland PS Plus nya gratisspel

PS Plus-användare kommer att kunna knyta spelen till sitt konto mellan den 6 februari och 4 mars.
Sony har nu avslöjat vilka spel som kommer att ingå i PS Plus under februari. Totalt handlar det om enbart tre titlar, men det är tre fina sådana.
 
 
Först ut har vi helt nya “Foamstars”, ett "Splatoon"-liknande skjutarspel där två lag med fyra spelare vardera drabbar samman under vilda skumpartyn där skummet kan användas för att ge olika fördelar till spelarna. Spelet är utvecklat av Toylogic som även gjorde “Warlander” och “Glitch Busters: Stuck On You”.
 
 
“Rollerdrome” är sedan ett actionspel från 2022 som kan liknas vid ett “Tony Hawk’s Pro Skater” fast där du också får skjuta saker. Spelaren drar runt på rullskridskor, gör tricks och låter hylsorna regna. Kritikerrosat och utvecklat av Roll7 som också gjorde det hyllade skateboard-spelet “OlliOlli World”.
 
 
Sist ut har vi “Steelrising” som är ett Souls-liknande actionrollspel som äger rum under en alternativ version av den franska revolutionen där Ludvig XVI skapat en arme av urverksdrivna robotar. Den som oroar sig för Souls-spelen vanligtvis höga svårighetsgrad kan glädjas över att "Steelrising" har ett assist-läge som gör spelet tillgängligt för fler.
 
PS Plus-användare kommer att kunna knyta samtliga spel till sitt konto mellan den 6 februari och 4 mars.
| 31 januari 2024 19:30 |