Film

Skribent

MovieZine

5 maj 2017 | 17:00

Tonårskänslorna spirar i nya trailern till "Ingenting och allting"

Hur skulle det kännas om du inte kunde röra vid någonting i världen omkring dig? Inte kunde andas frisk luft, känna solen värma ditt ansikte… eller kyssa killen i huset intill?
Här är den nya trailern till ”Ingenting och allting” med Amandla Stenberg (”The Hunger Games”) och Nick Robinson (”Jurassic World”). Gillar du draman om kärlek med motgångar, som ”If I Stay” eller ”Livet efter dig”? Kolla in:
 
 
”Ingenting och allting” är den osannolika kärlekshistorien mellan Maddy, en smart, nyfiken och kreativ 18-åring som lider av en extremt ovanlig sjukdom som gör att hon inte kan lämna  hemmet, och Olly, grannkillen som inte kommer låta det stoppa dem. Maddy längtar desperat efter att få uppleva den stora världen och den första kärleken. Hon och Olly betraktar varandra från varsitt fönster och trots att de bara kan chatta med varandra växer det fram en stark känsla mellan dem. 

”Ingenting och allting” är baserad på Nicola Yoons debutroman, som gick rakt in på förstaplatsen New York Times prestigefulla bästsäljarlista. Filmen får biopremiär 9 juni.
| 5 maj 2017 17:00 |