Film

Skribent

Alexander Kardelo

18 januari 2019 | 08:22

Tonåringar tar över i "Ghostbusters 3"

Och veteranerna Bill Murray, Dan Aykroyd och Ernie Hudson återvänder i sina gamla roller.
Nästa del i ”Ghostbusters”-serien kommer antagligen handla om hur spökligan från förr lämnar över facklan till en ny generation.

I veckan släpptes den överraskande men goda nyheten att Jason Reitman regisserar en ny ”Ghostbusters”, en uppföljare till de två klassiska 80-talskomedierna. Reitman, som vanligtvis regisserar hyllade dramakomedier som ”Tully” och ”Up in the Air”, gör sin första storfilm när han går i pappa Ivan Reitmans fotspår och tar över hans franchise.

Nya rapporter berättar att ”Ghostbusters 3” kommer att följa en grupp tonåringar: två killar och två tjejer. Inga skådespelare är klara än.

Det låter också som att gubbarna är redo att återvända i sina ikoniska roller. Ernie Hudson har avslöjat i en intervju att Bill Murray, Dan Aykroyd och han ser fram emot att återvända till nutidens New York.
 
Den första teasern väcker mer frågor än den ger svar. Men kan det vara så att unga släktingar till Venkman, Stantz och Zeddemore hittar bilen Ecto-1 gömd i en lada, och bestämmer sig för att ta över tidernas coolaste jobb?
 
 
Nya ”Ghostbusters” kommer på bio sommaren 2020.
| 18 januari 2019 08:22 |