Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 oktober 2017 | 19:00

Tom Sellecks "Magnum, P.I." blir nästa tv-serie att rebootas av CBS

Frågan på allas (över)läppar är nu givetvis om Tom Sellecks ikoniskt mustaschprydde detektiv, verkligen kan ersättas?
CBS har redan blåst liv i "Hawaii Five-O" och "MacGyver", nu står det klart att nästa odödliga klassiker att få rebootbehandlingen blir Tom Sellecks "Magnum, P.I.", rapporterar Variety.
 
Det är manusförfattaren och producenten Peter Lenkov som är i farten igen, han ligger nämligen även bakom båda serierna jag nämnde ovan - och ska både skriva manuset och producera nyversionen av vår mustaschprydde machodetektiv, som i originalversionen spelades av Tom Selleck.
 
 
Precis som med "MacGyver" ska karaktären moderniseras och bli en uppdaterad version av Sellecks karaktär från originalserien. "Thomas Magnum, en ex-Navy Seal, återvänder hem till Hawaii från Afghanistan - där han hittar en ny användning för sina militärkunskaper som privatdetektiv."
 
Originalserien sändes mellan 1980-1988, och det blev totalt 158 avsnitt fördelade på åtta säsonger. För ett år sedan gjorde ABC ett försök att återuppliva serien, som då skulle följa dottern Lily Magnum istället - men det blev aldrig något av det projektet.
 
Peter Lenkovs försök lär däremot åtminstone generera ett par avsnitt, speciellt med tanke på att "Hawaii Five-O" drar drygt 8 miljoner tittare per avsnitt, medan "MacGyver" snittar runt 6 miljoner per avsnitt. Säga vad man vill om kvaliteten, men CBS samarbete med Lenkov drar in både pengar och tittare.
 
Känner du dig sugen på en CBS-reboot av "Magnum, P.I."? Kommentera gärna nedan!
| 21 oktober 2017 19:00 |