Serie

Skribent

Alexander Kardelo

8 juni 2023 | 09:20

Tom Holland tar paus från skådespeleriet - "förstörd" av nya serien

Stjärnan unnar sig ett sabbatsår efter den krävande inspelningen av "The Crowded Room".
I helgen är Tom Holland tillbaka, i en lite annorlunda roll än vad vi är vana vid. Stjärnan från "Uncharted" och "Spider-Man"-filmerna spelar en ung man som anklagas för ett fruktansvärt brott i Apple-aktuella "The Crowded Room".
 
Rollen som Danny Sullivan visade sig bli så krävande att han behöver ta en paus från skådespeleriet och ladda batterierna:
 
- Vi jobbade med känslor som jag aldrig hade upplevt förut. Och på det var jag producent och behövde hantera dagliga problem på inspelningen, vilket bara ökade på pressen, säger han till Extra.
 
 
- Jag hade riktigt kul. Jag är van vid hårt arbete. Men samtidigt förstörde serien mig. Det kom en tid då jag sa "jag behöver en paus". Jag försvann, jag åkte till Mexiko i en vecka och låg på stranden och höll mig undan. Och nu ska jag ta ledigt ett år. På grund av hur jobbig serien var.
 
Bland Hollands kommande projekt finns en biopic om danskungen Fred Astaire och möjligtvis en fjärde "Spider-Man"-film. Det låter som att båda får vänta tills 27-åringen fått vila ut efter sitt hårda, välbetalda jobb.
 
En längre intervju med Tom Holland publiceras här på MovieZine ikväll. "The Crowded Room" får premiär på Apple TV+ imorgon 9 juni.
| 8 juni 2023 09:20 |