Film

Skribent

Thomas Linnaeus

15 augusti 2022 | 19:01

Tom Holland:  "Jag har tagit en paus från sociala medier för mitt psyke"

“Spider-Man”-skådisen berättar att han behöver ta en paus från sociala medier, då han påverkas psykiskt dåligt av att läsa om sig själv.
Tom Holland har i ett nytt inlägg på Instagram berättat att han tar en paus från sociala medier. “Spider-Man”-stjärnan har senaste tiden inte varit särskilt aktiv på varken Twitter eller Instagram, där han har miljoner av följare.
 
I videon på Instagram berättar Holland att pausen har att göra med hans psykiska hälsa, och att han påverkas av att läsa om sig själv på internet.
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

 
- Jag har tagit en paus från sociala medier för mitt psyke, eftersom jag tycker att Instagram och Twitter är överstimulerande, överväldigande. Jag fastnar i en spiral när jag läser saker om mig själv på nätet och i slutändan är det väldigt skadligt för mitt mentala tillstånd, så jag bestämde mig för att ta ett steg tillbaka och ta bort appen.
 
Förutom videon, skriver även Holland att han med inlägget är även vill uppmärksamma organisationen Stem4, som hjälper tonåringar med psykisk ohälsa.
 
“ Stem4 är en av de många välgörenhetsorganisationer @thebrotherstrust är oerhört stolta över att stödja - och jag skulle vilja ta en stund för att belysa deras fantastiska arbete.”
 
Vi hoppas att Tom Holland får den hjälp han behöver och kommer tillbaka till våra flöden om och när han är redo.
| 15 augusti 2022 19:01 |