Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 maj 2016 | 21:00

Tom Hiddleston ett steg närmare 007-rollen

Både han och Jamie Bell haft möten med Bond-producenterna om att ersätta Daniel Craig.
Vi har hört flera rykten kring en eventuell ersättare för Daniel Craig på sistone. Men Tom Hiddlestons inblandning låter iallafall som mer än bara önsketänkande. Sajten Birth Movies Death berättar att Hiddleston träffat Bond-producenten Barbara Broccoli för att prata om rollen.

Än så länge är det inte klart om Daniel Craig återvänder för en femte roll eller ej. Han har i intervjuer sagt att han ”hellre skär av sig handlederna” än hoppar på ett sådant mastodontprojekt igen. Men enligt BBC häromveckan kommer det dröja innan Craig tar ett definitivt beslut.

Det skadar dock inte att ha nya kandidater redo att ta över. En av de mest omskrivna är alltså Hiddleston, 35, och känd för rollen som Loki i ”The Avengers” och hyllad för agentserien ”The Night Manager” i våras. Han har tidigare sagt i intervjuer:

- Jag älskar Bond-melodin, mytologin, hela grejen. Om det någonsin blev aktuellt så skulle det vara en fantastisk chans. Och jag är väl medveten om hur fysiskt krävande rollen är, jag skulle inte ta lätt på det.

Barbara Broccoli rapporteras även ha träffat den betydligt yngre Jamie Bell, detta enligt oftast pålitliga Deadline. ”Billy Elliot”-stjärnan är nu 30 år gammal och därmed också i rätt ålder för att ta över som en färsk 007.

Ett antal fans har också föreslagit en annorlunda twist: Gillian Anderson i rollen som Jane Bond.

Jamie Bell, Tom Hiddleston, Daniel Craig, Gillian Anderson eller någon helt annan - vem hoppas ni få se i den 25:e Bondfilmen?
| 27 maj 2016 21:00 |