Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

7 maj 2015 | 12:00

Tom Hardy vill spela "The Punisher"

Bane som Frank Castle?
"Mad Max"-skådisen Hardy uttalade sig i en intervju med Collider om eventuella framtida roller, och en roll han vill spela är The Punisher. Rollen har tidigare spelats av Thomas Jane (2004) och Ray Stevenson (2008) med blandade resultat, och många fans känner nog att karaktären inte riktigt har fått den kärlek den förtjänar. Marvel äger rättigheterna till The Punisher och med deras frekvens på superhjältefilmer låter det inte helt omöjligt att en ny film i serien någon gång kommer göras, och de chanserna lär bara ha ökat nu när ett stort etablerat skådisnamn uttryckt intresse för rollen. 

Såhär sa Tom Hardy om saken:

- Jag vill ha "The Punisher", eller "Splinter Cell". Jag är inte stor nog för "The Punisher", jag är 1,75 lång. Frank Castle, jag skulle älska det!

Den andra filmen Hardy nämner, "Splinter Cell", skulle baseras på spelserien med samma namn som handlar om superspionen Sam Fisher och hans våghalsiga uppdrag. Doug Liman, känd för "Bourne"-filmerna, troddes tidigare vara klar för regi-stolen, men i och med Hardys kommentarer verkar filmen vara rätt långt ifrån att lyfta i nuläget. 

Skulle Tom Hardy passa som The Punisher?
| 7 maj 2015 12:00 |