Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 december 2016 | 09:00

Tom Hardy förlorade vad mot DiCaprio, tvingas tatuera in hans namn

Tom Hardys Oscarsnominering för ”The Revevant” kommer med ett pris. Han tvingas skaffa sig en "gräslig" tatuering som Leonardo DiCaprio valt ut.
Det finns en rolig anledning till det hela. Under inspelningen av det episka vildmarksdramat ”The Revenant” var Leo nämligen tvärsäker på att Hardy skulle få en Oscarsnominering. Själv tvivlade skådespelaren på om det skulle hända. De slog vad om att den som hade rätt skulle bestämma en tatuering åt den andre, berättar han för tidningen Esquire.

Tom Hardy blev som bekant nominerad till Bästa manliga biroll. Även om Oscarn gick till Mark Rylance (”Spionernas bro”) istället, tvingas han nu lägga sig under nålen. Motivet är redan bestämt:

- Han skrev i riktigt gräslig handstil: ”Leo knows everything.” Ha! Jag tänkte att, ”okej, jag gör det, men du får skriva ordentligt”, säger Hardy.Det syns sällan på bioduken men Tom Hardys kropp är redan täckt av diverse tatueringar som är betydelsefulla för honom. Så lite klotter från en motspelare kommer nog bara att bli ett värdefullt tillskott för stjärnan.
| 9 december 2016 09:00 |