Film

Skribent

MovieZine

22 maj 2012 | 22:01

Tom Cruise i kommande "Magnificent Seven"

Cruise är aktuell som aldrig förr och nu rapporteras det om att han ska spela huvudrollen i den kommande remaken av "The Magnificent Seven".

Tom Cruise är aktuell som aldrig förr. Till sommaren kommer vi se honom i musikalen "Rock of Ages", han håller på att avsluta arbetet kring Jack Reachers adaption av "One Shot" och just nu arbetar han med Joseph Kosinskis "Oblivion". Förutom detta kommer Cruise synas i Doug Limans "All You Need is Kill" och spela mot Robert Downey Jr i "El Presidente". Som om det inte var nog är han aktuell för den kommande remaken av "The Magnificent Seven".

Enligt Variety har MGM planerat att göra en remake på John Sturges westernfilm från 1960. Cruise har sedan tidigare varit intresserad av detta projektet men trots det kommer det dröja innan vi får se honom i "The Magnificent Seven" då den inte ligger högst upp på hans prioriteringslista. Men när projektet väl satt igång planerar han att spela huvudrollen.

"The Magnificent Seven" är i sin tur en remake av Aikira Kurosawas klassiker "De Sju Samurajerna" från 1954 och bland ensemblen hittade man bland annat Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn, Brad Dexter, Horst Bucholz, och Eli Wallach.

| 22 maj 2012 22:01 |