Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

16 februari 2016 | 11:00

Todd McFarlane gör ny "Spawn"-film

I svallvågorna efter "Deadpools" barnförbjudna succé.
För två dagar sedan sa skaparen av karaktären Spawn, Todd McFarlane, att han filar på ett manus till en ny film om den hämndlystne "hjälten":
 
- Jag är klar med manuset men just nu håller jag på att klippa ner det. Det är 183 sidor långt men producenter vill oftast att manus ska vara runt 120 sidor. Jag tror ändå att det kommer att sluta upp kring 140 därför att jag lägger in mycket detaljer för mig själv.
 
I en intervju med Comic Book utvecklade han ett resonemang kring i vilken riktning han vill ta den här nya filmen:
 
- Jag skulle säga att det blir mer av en skräck- thriller- övernaturlig film. Ungefär som om du parar ihop "The Departed" med "Paranormal Activity". I bakgrunden rör sig den här varelsen, och det råkar bara vara så att du och jag vet att det är Spawn som är närvarande. Kommer han se ut som han gjorde i den första filmen? Nej. Kommer han att möta en superskurk? Nej. Han kommer att vara ett spöke, en hägring.
 
McFarlane fortsatte med att förklara att en av anledningarna till den här nya inriktningen är att filmen går att sälja in för en låg budget, och att studios därmed kanske till och med låter McFarlane själv regissera den. 
 
Vill du se en ny "Spawn"-film? Och vill du i så fall att McFarlane ska regissera den?
| 16 februari 2016 11:00 |