Film

Skribent

Alexander Dunerfors

27 augusti 2016 | 09:00

Titeln till ”Star Wars: Episod VIII” dröjer

Daisy Ridley har hört titeln, men det kommer att dröja innan vi får veta den.
När släpps titeln till ”Star Wars: Episod VIII”? Det tråkiga svaret är - inte på länge. Iallafall enligt skådespelerskan Daisy Ridley som blev utfrågad i en podcast häromdagen:

- Jag har hört en titel, men jag vet inte om de behåller den. Jag vet inte mycket alls. Jag hörde titeln för länge sen, innan vi började spela in, och jag känner att något kan ha ändrats under produktionens gång. Det kommer dröja ett tag innan den släpps, kan jag tänka mig.

Titeln till ”Star Wars: The Force Awakens” släpptes till exempel 13 månader innan premiär, så även den nya titeln skulle kunna bli offentliggjord någon gång i november. Å andra sidan vill man kanske vänta, för att inte ta uppmärksamheten från den fristående ”Rogue One: A Star Wars Story” som kommer på bio i december.

Enligt fansajten Furious Fanboys är det mer troligt att titeln plus en första teaser-trailer landar under Star Wars Celebration i april nästa år.

Det hindrar inte fans från att spekulera och vi har bland annat hört förslag som ”Star Wars: Tale of the Jedi Temple”, ”Star Wars: The Order of the Dark Side” och ”Star Wars: Fall of the Resistance”... och det är säkert inte de sista ryktena vi får höra.
| 27 augusti 2016 09:00 |