Serie

Skribent

Alexander Kardelo

26 januari 2023 | 08:00

"Titans" och "Doom Patrol" läggs ned hos HBO Max

Superhjälteserierna tar slut efter fyra säsonger.
Snart försvinner två populära DC-serier från HBO. "Doom Patrol" och "Titans" kommer att avslutas efter totalt fyra säsonger.
 
Beslutet är dock inte en del av streamingtjänstens ökända (märkliga) sparplaner, som när man skrotade "Batgirl"-filmen. Variety skriver att seriernas skapare har varit medvetna om ett tag, och kommer ge tittarna ett definitivt avslut.
 
- Medan det här blir de sista säsongerna av "Titans" och "Doom Patrol" så är vi väldigt stolta över båda serierna och ser fram emot att ge fans ett klimax till avslut, säger en talesperson från HBO Max.
 
 
Tonårshjältarna i "Titans", där Brenton Thwaites axlar huvudrollen som Batmans sidekick Nightwing, debuterade i tv-rutan 2018. (I Sverige visas "Titans" på Netflix.) De omaka hjältarna i "Doom Patrol" med Brendan Fraser i spetsen introducerades 2019. Båda serierna skapades av Greg Berlanti, och båda har sex avsnitt kvar att visa.
 
Beskedet om nedläggning kommer i samma veva som James Gunn och Peter Safran har tagit över styret på DC Studios. De planerar ett sammanlänkat universum av serietidningsbaserade filmer och tv-serier, och vill förmodligen börja om på helt ny kula.
 
Kommer du sakna "Doom Patrol" eller "Titans" i rutan? Kommentera nedan.
| 26 januari 2023 08:00 |