Serie

Skribent

MovieZine

28 mars 2023 | 09:55

"Thunder in my Heart" är tillbaka i april

Nu släpps de första bilderna och teasers för andra säsongen av Amy Deasismonts dramakomediserie.
Om bara några veckor får vi återigen titta in i Sigges trassliga liv. I april är Viaplay-serien "Thunder in my Heart" tillbaka med sin andra säsong.

Storyn tar vid ett år efter första säsongens slut som lämnade tittarna med flera frågetecken. Vännerna Sam (Alexander Abdallah), Antonia (Julia Lyskova) och Sigrid, "Sigge" mognar i olika takt.
 
Antonia och Janice (Malin Persson) är mer förälskade än någonsin och Sam har flyttat ihop med sin nya flickvän Louise (Maia Hansson Bergqvist). Sigge känner sig som det femte hjulet och måste hantera det faktum att hon sumpat det med Sam, eller har hon verkligen det?
 
Dessutom har Sigge blivit inneboende hos Agnetha (spelad av Christina Schollin) och alla hennes kaniner.
 
– Det känns så himla kul och stort för mig att säsong två snart är här. Även denna säsong har varit en lång och intensiv kreativ resa. Fortsättningen av historien har omfamnats av och berättas med hjälp av ett gäng otroliga människor som verkligen gett allt för karaktärerna och storyn. Nu hoppar vi fram i tiden så att alla som vill får fortsätta dyka in i den värld som vi tillsammans har skapat, säger Amy Deasismont som både spelar huvudrollen och är seriens skapare.
 
 
"Thunder in my Heart" säsong 2 består av åtta avsnitt. De tre första avsnitten släpps på Viaplay söndagen 23 april.
| 28 mars 2023 09:55 |