Spel

Skribent

Andréas Göransson

7 februari 2018 | 21:01

"The Witcher"-skaparna kommer till E3-mässan

CD Projekt Red, skapare av populära "The Witcher"-serien kommer att medverka på årets viktigaste spelmässa. Men vad har de att visa upp?
Det har ryktats länge, men nu är det bekräftat. Den polska spelstudion CD Projekt Red kommer att medverka på E3 2018.
 
För den som inte är bevandrad i spelvärldens olika evenemang, är det på E3 som de allra största titlarna visas upp. Det är också under denna mässan som spelföretagen lägger mest krut. Vill man få en uppfattning om vilka spel som gäller de kommande åren, bör man med andra ord ha koll på just E3.
 
Men nog om det, den stora nyheten är som sagt att CD Projekt Red medverkar. Studion har gjort sig ett namn med "The Witcher" – spelserien som är baserad på författaren Andrzej Sapkowskis verk, och som snart ska bli tv-serie. Studion har blivit listad på mässans officiella sida som du hittar här.
 
Vad CD Projekt Red kommer att ha med sig är desto mer oklart. Studion jobbar på sci-fi-spelet "Cyberpunk 2077" och man har i omgångar sagt att spelet ligger "flera år bort"
 
 
Troligtvis är studion på plats för att visa upp nytt material relaterat till "The Witcher"-spinoffen "Gwent" men det är heller inte helt omöjligt att de har åtminstone något litet från "Cyberpunk 2077". Undertecknad hoppas på en teasertrailer för att stilla nyfikenheten. Studion väckte trots allt hela spelvärlden med en tweet för bara några veckor sedan.
 
Vad hoppas du att CD Projekt Red tar med sig till E3? Ventilera i kommentarsfältet!
| 7 februari 2018 21:01 |