Serie

Skribent

Anders Eklöf

8 juli 2021 | 13:23

"The Witcher"-fans: här kan du följa WitcherCon

Netflix och CD Project Red bjuder in till ett gemensamt "WitcherCon", där det bjuds på nyheter om tv-serien "The Witcher" och spelen.
Den som längtar efter att få se mer från den kommande andra säsongen av tv-serien "The Witcher" behöver troligtvis inte vänta särskilt länge, då Netflix och spelutvecklaren CD Project Red snart anordnar ett gemensamt "WitcherCon" på Youtube. 
 
Här erbjuds panelsamtal med skådespelare och andra som jobbar med den andra säsongen, en intervju med Henry Cavill som spelar huvudrollen Geralt of Rivia och djupdykningar i hur "The Witcher"-spelen kom till. 
 
Det hela startar den 9 juli kl 19:00 och kan följas på Youtube. En andra direktsändning drar igång den 10 juli, vid den för oss i Sverige väldigt opassande tiden 03:00. 
 
 
Den som hoppas på att ett nytt "The Witcher"-spel ska avtäckas, kan däremot bli en aning besviken. På den officiella hemsidan för WitcherCon står det nämligen tydligt att inget nytt spel kommer visas - men att det finns många anledningar för fansen att följa streamen.  
 
Här nere kan du se det fullständiga schemat för WitcherCon. 
 
 
Det bjuds alltså på mycket spännande nyheter för de som är fans av "The Witcher", som började som böcker av polska Andrzej Sapkowskis och fick ett större genomslag efter populäriteten kring tv-spelen. 
 
Vad hoppas du få se under eventet? Vad tycker du om tv-serien, böckerna och spelen? 
| 8 juli 2021 13:23 |