Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 november 2019 | 20:35

"The Witcher" är redan klar för en andra säsong på Netflix

Innan den första säsongen av "The Witcher" ens har haft premiär, har Netflix valt att beställa en fortsättning av sin utmanare till HBO:s "Game of Thrones".
Häromveckan rapporterade vi att seriens skapare, Lauren S. Hissrich, berättat att hon har planer för hela sju säsonger av "The Witcher".
 
- Jag har tänkt ut historier för sju säsonger. Just nu handlar det om att hitta berättelser som kommer fånga publiken år efter år. Det värsta man kan göra är att lägga all sin energi på första säsongen, och inte tänka på hur karaktärerna ska växa, säger Hissrich.
 
Nu har hon gått ut (via Twitter nedan) och bekräftat att Netflix åtminstone verkar ha gillat hennes idéer för de äventyer hon tänkt ut för Geralt, Yennefer och Ciri under den andra säsongen. Enligt Variety ska den nya säsongen börja spelas in i London i början av 2020 med en planerad premiär under 2021, den andra säsongen kommer att bestå av totalt 8 nya avsnitt.
 
 
Hela den första säsongen, som även den kommer att bestå av totalt 8 avsnitt, kommer att släppas på Netflix den 20 december.
 

Läs också: Monster och magi i episka "The Witcher" - se nya trailern

 
Är du peppad på att ge den första säsongen av "The Witcher" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 13 november 2019 20:35 |