Serie

Skribent

MovieZine

26 september 2022 | 10:45

"The White Lotus" är tillbaka den 31 oktober

HBO:s Emmyvinnande återvänder snart med nya avsnitt. Lär känna karaktärerna och skådespelarna i säsong 2.
Den första säsongen av "The White Lotus" utspelade sig på Hawaii och den blev nyligen toppvinnare på Emmygalan med 10 vinster.
 
I den andra säsongen reser socialsatiren vidare till en exklusiv resort på Sicilien där vi får följa de olika gästernas och de anställdas bedrifter under en vecka. Här återser vi Jennifer Coolidge i sällskap av en rad nya namn som F. Murray Abraham, Tom Hollander och Aubrey Plaza.
 
Idag meddelar HBO Max att säsong 2 når svenska tittare den 31 oktober.
 
 
Jennifer Coolidge är tillbaka som Tanya McQuoid-Hunt - En rik, instabil kvinna som reser med sin man Greg och assistant Portia.
 
Jon Gries är Greg - Tanyas man, som är mindre än glad över att fruns assistent är med på deras romantiska semester.
 
Haley Lu Richardson spelar Portia – Småstadstjej och nyutexaminerad från college, som reser med sin chef Tanya i hopp om ett äventyr.
 
 
F. Murray Abraham som Bert Di Grasso – När han besöker Sicilien med sin son, Dominic och sonson, Albie börjar Bert bli skröplig, men ser sig fortfarande som viril och kapabel.
 
Michael Imperioli är Dominic Di Grasso – Hollywood-producent som besöker Sicilien för att utforska sina förfäders rötter.
 
Adam DiMarco spelar Albie di Grasso, en söt och observant universitetsstudent som ofta fungerar som familjens fredsmäklare.
 
 
Theo James spelar Cameron Babcock – en mycket framgångsrik affärsman från en rik familj. Cameron är på semester med sin fru Daphne, sin rumskamrat från college, Ethan och Ethans fru Harper.
 
Meghann Fahy är hemmafrun Daphne Babcock. Aubrey Plaza spelar Harper Spiller, nyrik på sin mans framgångar. Will Sharpe är Ethan Spiller.
 
 
Vi kommer också få se Beatrice Grannò som Mia, infödd sicilianska och en begåvad sångerska på jakt efter sitt stora genombrott.
 
Simona Tabasco som Lucia - sicilianska som besöker resorten The White Lotus i jakt på arbete och möjligheter bland de rika kunderna.
 
Tom Hollander som Quentin – engelsman som flyttat utomlands, nu på semester med sina vänner och sin brorson Jack.
 
Sabrina Impacciatore som Valentina - passionerad, engagerad chef med ansvar för The White Lotus resort i Taormina och som förväntar sig perfektion av sin personal.
 
Leo Woodall som Jack – en tilldragande gäst som bor på The White Lotus med sin farbror Quentin.
| 26 september 2022 10:45 |