Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 oktober 2019 | 23:10

"The Walking Dead" är klar för säsong 11 - favoritkaraktären tillbaka

Redan innan premiärern av den tionde säsongen av "The Walking Dead" står det nu klart att vi kommer att få en elfte. Spoilervarning.
Den tionde säsongen släpps under natten till måndag, men redan nu rapporterar Deadline att AMC har lagt en beställning på en elfte säsong - samt att Lauren Cohan, som spelar Maggie, kommer att återkomma med en stor roll under den nybeställda säsongen.
 
Cohan dök endast upp i en handfull avsnitt i början av den nionde säsongen, eftersom hon hade landat huvudrollen i ABC:s "Whiskey Cavalier". Men när ABC lade ned serien efter bara en säsong i våras lyckades AMC locka tillbaka henne till sitt zombieuniversum. Med tanke på att man då redan hade börjat spela in den tionde säsongen, är det fortfarande oklart om Maggie kommer att dyka upp alls i säsongen som drar igång nu på måndag.
 
Vi rapporterade häromveckan även om hur AMC har planer på att fortsätta utveckla sitt zombieuniversum under de kommande 20-30 åren, så att originalserien nu officiellt är klar för en ytterligare säsong var däremot inte särskilt oväntat. Den tionde säsongen kommer här i Sverige att gå att följa på Kanal 9 och Dplay.
 

Läs också: De 6 första officiella bilderna från den nya "Walking Dead"-serien

 
Har du saknat Maggie i "The Walking Dead"? Är serien värd en elfte säsong? Kommentera gärna nedan!
| 5 oktober 2019 23:10 |