Film

Skribent

Anders Eklöf

17 augusti 2021 | 08:32

"The Toxic Avenger" med Peter Dinklage är färdiginspelad

Inspelningarna av den efterlängtade (?) remaken av b-rullen "Toxic Avenger" är färdig, meddelar regissören på Twitter.
En av de enligt mig bästa och mest sevärda b-filmerna där ute är "Toxic Avenger" från 1984 av Lloyd Kaufman och hans studio Troma Entertainment. Det är något med den medvetna kalkonvarningen och de brutala scenerna som fungerar, åtminstone på mig. 
 
För ett tag sedan fick vi veta att en remake är på gång kallad "The Toxic Avenger" med ingen mindre än Peter Dinklage ("Game of Thrones") i huvudrollen. 
 
Den officiella handlingen lyder: "När en kämpande nörd blir dränkt i en tunna med giftigt avfall och förvandlas till ett muterat monster måste han gå från utstött till hjälte, för att rädda sin son, sina vänner och samhället från korruptionens och girighetens krafter". 
 
Nu meddelar filmens regissör och manusförfattare Macon Blair (gjorde debut med "I Don't Feel at Home in This World Anymore") att filminspelningarna i Bulgarien är färdiga. 
 
 
Till skillnad från det groteska originalet kommer den nya versionen fokusera mer på miljötemat, samtidigt som man hoppas revolutionera superhjältegenren likt "Deadpool", skriver sajten Deadline
 
Som producenter har vi Lloyd Kaufman och Michael Herz, som låg bakom originalfilmerna (som totalt blev fyra). 
 
Andra skådespelare som är med i filmen är Kevin Bacon, Julia Davis och Elijah Wood. 
 
Har du sett originalet från 1984? Vad tror du om remaken? 
| 17 augusti 2021 08:32 |