Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 oktober 2021 | 16:55

"The Sopranos" kan få en prequelserie hos HBO Max

Efter prequelfilmen "The Many Saints of Newark" så verkar HBO Max ha blivit sugna på att utöka världen med ännu en "The Sopranos"-produktion.
Manusförfattaren David Chase är för närvarande aktuell med långfilmen "The Many Saints of Newark", vilket är prequelfilmen till hans kultförklarade och hyllade gamla tv-serie "The Sopranos". Nu rapporterar Deadline att HBO Max hoppas kunna övertala Chase att även återvända till sitt "Sopranos"-universum med ännu en tv-serie.
 
- Vi pratar med David om en ny "The Sopranos"-relaterad tv-serie till HBO Max, bekräftar WarnerMedia-chefen Ann Sarnoff.
 
Chase har tidigare sagt att han kan tänka sig att återvända med antingen ännu en prequelfilm eller en tv-serie, men att berättelsen i så fall behöver utspela sig någon gång mellan händelserna i "The Many Saints of Newark" och originalserien "The Sopranos". Ett annat krav ska ha varit att han i så fall fick skriva den nya berättelsen tillsammans med manusförfattaren Terence Winter ("The Sopranos").
 
Sarnoff sade däremot att man inte helt har bestämt sig för om det är en ny tv-serie eller långfilm det nya projektet kommer att bli... om Chase nu faktiskt vill återvända till gangstervärlden och Tony Sopranos gamla trakter ännu en gång alltså.
 

Läs också: 10 saker du kanske inte visste om "The Sopranos"

 
Vill du ha fler "The Sopranos"-berättelser hos HBO Max? Kommentera gärna nedan!
| 21 oktober 2021 16:55 |