Serie

Skribent

MovieZine

23 november 2023 | 12:40

"The Simpsons" ger igen - nytt grepp på det omtalade strypskämtet i senaste avsnittet

Veckans avsnitt av den animerade serien driver med senaste tidens skriverier.
För några veckor sedan blev långköraren "The Simpsons" omskriven - det var dags att strypa ett klassiskt skämt. Homer meddelade att han numera hade slutat strypa sin son Bart, och att "det råder nya tider nu". Det har förstås väckt en del reaktioner bland fans: har den gula familjen blivit mesig, eller kanske woke?
 
Men skaparna bakom serien gick snart ut för att förneka det hela. Man valde till och med att kalla rapporteringen för clickbait.
 
- Tro inte för en sekund att vi ändrar på någonting. Inget ska tonas ned. Bart kommer fortsätta att bli strypt, lovade James L. Brooks i en intervju.
 
 
Det kanske är en ren slump, eller en snabb motreaktion, men i det senaste avsnittet av "The Simpsons" är strypskämtet redan tillbaka. Nu med en twist, skriver Screenrant. Ombytta roller råder när Bart får strypa farsgubben. Bart blir förbannad när han får höra att Homer fick honom att skriva på ett kontrakt som baby.
 
Ett listigt grepp av skaparna bakom "The Simpsons". Den animerade serien har nog inte skapat så här mycket rubriker på flera år.
 
Bart har förstås också strypt Homer förr. Som här:
 
| 23 november 2023 12:40 |