Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 juni 2021 | 14:45

Trailer: Will Ferrell och Paul Rudd ger liv åt "The Shrink Next Door"

Will Ferrell och Paul Rudd berättar den verklighetsbaserade historien om en psykolog, som vänder en patients liv till det bättre... innan han tar över det.
Paul Rudd och Will Ferrell har redan bevisat att de kan få till ett fint samarbete genom de båda "Anchorman"-filmerna, men deras nästa komediprojekt tycks ligga på en avsevärt mer seriös grund. "The Shrink Next Door" bygger nämligen på den sanna historien om hur psykologen Dr. Isaac Herschkopf (Paul Rudd) under många år lyckas nästla sig in i Marty Markowitz liv, genom att bland annat flytta in i hans hem och ta över hans företag. 
 
Nu är det fortfarande oklart hur mycket av de sanna händelserna som kommer att inkluderas i den nya miniserien från Apple TV+ som själva beskriver den kommande serien såhär:
 
"Insipirerad av den sanna historien om Marty och psykologen som vände hans liv i rätt riktning... innan han tog över det. När han först träffar Dr. Ike, så vill Marty bara bli bättre på att sätta gränser. Under 30 års tid, får han lära sig allt om dem - och vad som händer ifall de korsas."
 
Large 194f1bd20651501d02fef3b547ee166b apple tv the shrink next door key art 20 1
 
Utöver Paul Rudd och Will Ferrell i huvudrollerna, så kommer vi även att få se Katheryn Hahn ("WandaVision") i rollen som Martys yngre syster samt Casey Wilson ("Black Monday") som Ikes fru. I övriga roller dyker skådespelarna Gable Swanlund, Sarayu Blue, Kesia Brooke och Mathew Trent Hunnicutt upp. Georgia Pritchett ("Veep", "Succession") har skrivit manus medan Michael Showalter ("The Big Sick") och Jesse Peretz ("GLOW", "Girls") har stått för regin av de totalt åtta avsnitten.
 
 
Det första avsnittet av "The Shrink Next Door" släpps på Apple TV+ den 12 november. 
 

Läs också: De 10 bästa tv-serierna hos Apple TV+

 
Blir du sugen på att ge "The Shrink Next Door" en chans i höst? Kommentera gärna nedan!
| 18 juni 2021 14:45 |