Serie

Skribent

MovieZine

30 maj 2018 | 17:15

"The Rain" förnyas med en andra säsong

Klart: mer regn är att vänta när den dystopiska danska dramaserien återvänder på Netflix under 2019.
Enligt ett pressmeddelande från Netflix har "The Rain" blivit en succé i länder som USA, Storbritannien, Brasilien, Tyskland och Frankrike men även på hemmaplan i Danmark. Produktionen av andra säsongen startar senare i år, med planerad premiär år 2019.

- Vi är väldigt exalterade över att få fortsätta samarbeta med ett otroligt begåvat team av skådespelare och filmskapare. "The Rain" är en gripande och mänsklig historia som lyfter många universella teman, teman vi alla kan relatera till och känna igen oss i. Att säsong 1 nått människor över hela världen bevisar än en gång hur starka historier kan överskrida gränser, säger Kelly Luegenbiehl, VP för internationella original.

Manusförfattaren Jannik Tai Mosholt berättar att det finns flera historier och karaktärer som kommer att utforskas i en andra säsong:

- Vi är så tacksamma för seriens framgång och det överväldigande positiva gensvaret från tittare. Att få göra en andra säsong av "The Rain" är verkligen något vi är tacksamma för. Det finns fortfarande massor att berätta om våra karaktärer och mycket mer att utforska i vårt universum, och vi längtar efter att få visa en ny säsong för alla.
 
 
Vad tyckte ni om den första säsongen av "The Rain"? Kommentera nedan.
| 30 maj 2018 17:15 |