Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 april 2020 | 16:25

"The Nanny"-gänget skapar Corona-underhållning i nytt reunion-avsnitt

Skådespelarna från originalserien spelar in en table read av pilotavsnittet över Zoom, som släpps på Youtube redan nästa vecka.
Sitcomklassikern om barnflickan Fran Fine i "The Nanny" (1993-1999) ryktades tidigare under veckan ha en reunion eller revival på gång, efter att skådespelerskan Fran Drescher avslöjade att en stor nyhet gällande serien skulle avslöjas under den här veckan. 
 
Men Variety har nu avslöjat att det rör sig om ett reunion-avsnitt där seriens gamla skådespelargäng kommer att spela in en table read (där man läser igenom manuset högt, vilket oftast görs som repetition innan inspelningar) av seriens pilotavsnitt. 
 
 
- Skratt är den bästa medicinen! Så, i svåra tider som dessa, Petah [medskaparen av serien] och jag tänkte att vore det inte kul om vi drog ihop hela originalcasten från "The Nanny" för en virtuell table read av pilotmanuset, berättar Drescher i ett uttalande.
 
Avsnittet kommer att läggas ut på Sony Pictures Televisions YouTube-sida på måndagen den 6 april. För den som misstänker att det kan tänkas röra sig om ett aprilskämt så släpptes nyheten faktiskt innan det blev den första april lokal tid i USA. Här i Sverige går det att se samtliga avsnitt av "The Nanny" på Amazon Prime.
 

Läs också: Den om sakerna som inte åldrats väl i “Vänner”

 
Gav du "The Nanny" en chans när det väl begav sig? Kommentera gärna nedan!
| 1 april 2020 16:25 |