Serie

Skribent

MovieZine

13 september 2023 | 09:55

"The Morning Show" är tillbaka med sin tredje säsong på Apple TV+

TV-bolaget UBA står inför stora förändringar i den tredje säsongen. Och vi får möta Jon Hamm som en entreprenör som rör om i grytan.
Goda nyheter till morgonkaffet eller kvällsteet: en av Apples stora originalserier återvänder idag med färska avsnitt. Det har blivit dags att återvända till morgonsoffan där Reese Witherspoon och Jennifer Aniston står redo att servera mer dramatik.
 
De tidigare två säsongerna har avhandlat högaktuella ämnen som MeToo, cancelkulturen och coronakrisen med välskrivna manus och glimten i ögat. Vad ska säsong 3 bjuda på?
 
Jo, i den senaste säsongen av "The Morning Show" står tv-bolagets framtid på spel när "en teknikjätte intresserar sig för UBA. Oväntade allianser bildas, privata sanningar används som vapen och alla tvingas konfrontera sina kärnvärden både i och utanför nyhetsrummet" enligt Apples egna pressmeddelande.
 
 
Tillsammans med Witherspoon och Aniston består ensemblen av Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee, Nicole Beharie och Julianna Margulies. Ny ombord är "Mad Men"-veteranen Jon Hamm och det låter som att han är redo att röra om i grytan - "Succession" style!
 
- Han är bäst. Och det är en så bra roll. Han är en väldigt komplex karaktär, en mediemogul som verkligen utmanar Billy Crudup. Vilket är kul tycker jag, eftersom Billy är så grym i varje scen han också. Det blir som Alien vs Predator, skämtar Witherspoon i en intervju med Deadline.
 
De två första avsnitten på "The Morning Show" släpps idag. Sedan fortsätter den tredje säsongen med ett nytt avsnitt varje onsdag.
| 13 september 2023 09:55 |