Film

Skribent

Alexander Svensson

9 januari 2024 | 12:00

"The Marvels" landar på streaming redan nästa vecka

Marvels superhjältar har börjat bli superfloppar, men du kan visa ditt stöd genom att streama "The Marvels" nästa vecka.
“The Marvels” blev en av 2023 års stora floppar, och den minst lönsamma Marvelfilmen genom tiderna. Men kanske kan den gå bättre digitalt? Disney lär hålla tummarna för det, då “The Marvels” susar in på digitala filmtjänster redan nästa tisdag, den 16 januari.
 
I “The Marvels” får vi återse Brie Larson som Carol Danvers/Captain Marvel, som en smula motvilligt tvingas samarbeta med Monica Rambeau (Teyonah Parris) och Kamala Khan (Iman Vellani) för att stoppa den hämndlystna Kree-krigaren Dar-Benn (Zawe Ashton). För regin står Nia DaCosta.
 
Med endast 205 miljoner dollar i intäkter världen över så blev “The Marvels” en kalldusch för Disney. Filmens misslyckande blev del av en usel trend för superhjältefilmer under 2023, och har fått många att undra om tiden för spandex-klädda hjältar på bioduken är över.
 
Var du en av många som missade “The Marvels” på bio så går den att köpa hos onlinetjänster som SF Anytime från och med den 16 januari.
 
| 9 januari 2024 12:00 |