Serie

Skribent

MovieZine

2 september 2020 | 17:00

Säsong 2 av "The Mandalorian" har ett premiärdatum

Bekräftat: andra säsongen av "Star Wars"-serien drar igång på Disney+ den 30 oktober, även för svenska tittare.
Nu är det officiellt. Andra säsongen av "The Mandalorian" får sin premiär på Disney Plus den 30 oktober.

Datumet gäller globalt, inklusive Sverige. Så vi slipper lyckligtvis något glapp mellan säsongerna, och kan ge oss i kast med säsong 2 så fort den första har visats klart.

När Disney Plus lanseras i Sverige den 15 september är "The Mandalorian" en av de stora originaltitlarna som ska locka publik. Med 8 halvtimmeslånga avsnitt har Star Wars-serien blivit hyllad som ett kul och välgjort äventyr i utkanterna av en galax som många fans känner till och älskar. Seriens hjälte är en maskerad prisjägare (Pedro Pascal) som frångår sitt uppdrag för att skydda ett ytterst gulligt alienbarn (som fansen döpt till "Baby Yoda").
 
Nya i rollistan i andra säsongen är Rosario Dawson (troligen som Ahsoka Tano), Katee Sackhoff (som Bo-Katan Kryze), Michael Biehn, Temuera Morrison och Timothy Olyphant, skriver TV Line.
 
 

När kommer "The Mandalorian" till Sverige?

 
Svenska tittare har fått vänta länge - "The Mandalorian" släpptes i USA redan hösten 2019. Den 15 september får serien äntligen sin premiär i Sverige på Disney+. Två avsnitt släpps på premiärdagen och därefter ett varje fredag.
 
15 september: Avsnitt 1 + 2
18 september: Avsnitt 3
25 september: Avsnitt 4
2 oktober: Avsnitt 5
9 oktober: Avsnitt 6
16 oktober: Avsnitt 7
23 oktober: Avsnitt 8
30 oktober: Premiär för säsong 2
 
| 2 september 2020 17:00 |