Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

25 oktober 2023 | 16:00

Nu på Netflix: Kändistätt när Sandra Bullock ger sig ut på djungeläventyr

Streamingtips! Excentriska karaktärer, djungeltema och Sandra Bullock i rosa paljetter utlovar en bra filmkväll i Netflix senaste tillskott.
Sugen på äventyr och humor? Kolla in "The Lost City" som just har släppts på svenska Netflix.
 
Loretta Sage (Sandra Bullock) är författarinnan bakom en rad populära böcker med modellen Alan (Channing Tatum) som omslagspojke. Inför premiären av hennes nya novell drar de ut på en bokturné som slutar med att Loretta blir kidnappad av en neurotisk miljardär.  
 
Han vill få hjälp med att hitta en uråldrig stad och därmed skatten som finns gömd där - något Loretta skrivit om i sin senaste bok. Alan ser detta som en perfekt möjlighet att visa att han är mer än en modell och ger sig ut för att rädda henne... 
 
 
En mer lättsam och harmlös film får man leta efter. “The Lost City” tar sig aldrig på för stort allvar och puttrar igenom hela sin speltid utan större krav från publiken. Ryan Reynolds var aktuell för en roll men det blev aldrig verklighet; dock har man gott om stora namn i rollistan. 
 
Daniel Radcliffe (Harry Potter-filmerna) ser ut att vara klippt och skuren i rollen som den smått galne miljardären. Channing Tatum spelar Alan med en härlig kombination av charm och idioti. Stephen Lang (Avatar) och Brad Pitt (Bullet Train) dyker upp här och där. Det är en familjevänlig och alldeles lagom film paketerad med stora namn och utan större överraskningar.  
 
 
Vad tycker du om “The Lost City”? Kommentera nedan.  
| 25 oktober 2023 16:00 |