Film

Skribent

Mats Karlsson

7 maj 2018 | 20:15

"The Hitman's Bodyguard" får uppföljare

Ryan Reynolds och Samuel L. Jackson förväntas återvända till sina roller i "The Hitman's Wife's Bodyguard".
En av förra årets actionkomedier, "The Hitman's Bodyguard" med Ryan Reynolds och Samuel L Jackson lyckades aldrig fånga in den stora publiken, men enligt THR har studion Millennium Films trots det beställt en uppföljare.
 
Studion drog in dugliga 176 miljoner dollar på "The Hitman's Bodyguard", men tack vare att produktionsbudgeten var låg, endast 30 miljoner räckte det för att ge grönt ljus åt uppföljaren "The Hitman's Wife's Bodyguard". Föga förvånande förväntar sig branschtidningen att både Ryan Reynolds och Samuel L. Jackson kommer tillbaka, men i nuläget kunde inte det bekräftas.
 
Tanken är att studion ska sälja in uppföljaren för internationella köpare i Cannes, som startar imorgon. Den enda beskrivningen av uppföljaren som finns är det korta och koncista "The Good. The Bad. And the Batshit cray".
 
I "The Hitman's Bodyguard" fick vi följa ett udda par, en livvakt och en torped som avskydde varandra, men tvingades samarbeta. Inom 24 timmar skulle de ta sig till Haag för att vittna mot en blodtörstig diktator.
 
Är ni pepp på en uppföljare?
| 7 maj 2018 20:15 |