Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 mars 2022 | 17:30

Trailer: "The Flight Attendant"-fortsättningen landar hos HBO Max i april

Kaley Cuoco återvänder till rollen som flygvärdinnan Cassie Bowden, men har under den andra säsongen även ett extraknäck hos CIA och Sharon Stone som morsa.
EW har släppt en teasertrailer inför den nya säsongen av "The Flight Attendant", vars första säsong släpptes i slutet av 2020. Kaley Cuoco ("The Big Bang Theory") återvänder givetvis till huvudrollen som Cassie Bowden, flygvärdinnan vars problem med alkohol ledde till att hon vaknade upp i samma säng som en av hennes (snyggare) passagerare. Vilket i vanliga fall kanske inte hade varit ett så stort problem, men den här gången visade det sig att han hade mördats någon gång under natten - och hon mindes inte något av vad som hade hänt.
 
Utan att avslöja allt för mycket så bestämde hon sig i alla fall för att smyga iväg till jobbet och flyga vidare till ett annat land, vilket blev början på en både spännande och underhållande första säsong. När den andra säsongen nu tar vid så har det gått ett år sedan händelserna i senaste säsongen och Cassie har lyckats hålla sig nykter sedan dess... och fortsatt med extraknäcket hos CIA, som dök upp i slutet av den förra säsongen.
 
- Cassie tror att hon är helt förändrad. Att hon har lyckats vända blad och blivit en helt ny person. Men vi får ganska snabbt reda på att det är långt i från sanningen och att nykterheten är mycket svårare att leva med än hon först vågat erkänna, berättar Cuoco för EW.
 
 
Under den andra säsongen kommer vi även att få följa Cassie när hon tar itu med lite bagage från hennes uppväxt, vilket gör att vi tittare nu kommer att få lära känna hennes mamma (som spelas av Sharon Stone) under säsongen. Men det verkar även finnas en ny pojkvän och ett helt nytt mysterium som behöver Cassies uppmärksamhet. 
 
De två första avsnitten ur den andra säsongen släpps den 21 april hos HBO Max, därefter släpps ett nytt avsnitt i veckan fram till säsongsfinalen den 26 maj.
 

Läs också: Kaley Cuoco berättar om "The Flight Attendant" för MovieZine

 
Kommer du att ge den nya säsongen av "The Flight Attendant" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 17 mars 2022 17:30 |