Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 juli 2020 | 23:50

"The Falcon and the Winter Soldier"-serien blir försenad

Den planerade premiären i augusti kommer inte att hinnas med på grund av de fortsätta coronarelaterade restriktionerna i USA.
TheWrap rapporterar att den efterlängtade första säsongen av "The Falcon and the Winter Soldier", den första live action-serien som officiellt kommer att vara en del av Marvels utökade universum, tyvärr inte kommer att kunna släppas i augusti som planerat. När coronapandemin slog till och inspelningarna stängdes ned så hade man fortfarande drygt två veckor kvar innan allt var färdiginspelat - och man har fortfarande inte hunnit helt klart med serien.
 
"Falcon and the Winter Soldier" kommer att följa Sebastian Stan (som spelar Bucky Barnes) och Anthony Mackie (som spelar Falcon) i en direkt fortsättning på händelserna vi får se kring deras karaktärer i slutet av "Avengers: Endgame".
 
Eftersom Disney+ släpper sina avsnitt veckovis och man gissningsvis endast har några delar i slutet av den första säsongen kvar att spela in, vill man sannolikt undvika "The Walking Deads" öde där säsongsfinalen fortfarande inte har hunnit färdigställas... flera månader efter resten av säsongen släpptes. Det hör nämligen inte till ovanligheterna att man inom tv-produktioner börjar att släppa de första avsnitten av en säsong, medan man fortfarande håller på att färdigställa slutet av den (förutom hos Netflix där alla avsnitt släpps samtidigt, givetvis).
 
Det är i nuläget oklart hur länge till vi kommer att få vänta på "The Falcon and the Winter Soldier", men här i Sverige dröjer det åtminstone fram till den 15 september innan streamingtjänsten Disney+ släpps... förhoppningsvis har man fått ordning på serien fram tills dess. "WandaVision" ligger i nuläget fortfarande kvar med en planerad premiär i december 2020.
 

Läs också: Disney Plus lanseras i Sverige den 15 september

 
Kommer du att ge "The Falcon and the Winter Soldier" en chans när serien väl släpps här i Sverige? Kommentera gärna nedan!
| 18 juli 2020 23:50 |