Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 april 2019 | 08:20

"The Conjuring 3" släpps hösten 2020

Ett nytt övernaturligt fall väntar familjen Warren.
Den tredje filmen i skräckserien "The Conjuring" har fått ett officiellt premiärdatum. Paret Warren är tillbaka för att kicka demon-röv igen nästa höst. "The Conjuring 3" kommer upp på amerikanska biografer den 11 september 2020.

Detaljerna kring filmens handling är än så länge inte kända, men det finns gott om verkliga fall ur Ed och Lorraine Warrens arkiv att plocka från. Producenten James Wan har tidigare sagt att han vill göra en annorlunda uppföljare, så vi ska kanske inte vänta oss ännu ett besök i ett spökhus.

För regin ansvarar denna gång Michael Chaves, snart aktuell med "The Curse of La Llorona" - en latinamerikansk spökhistoria med en lös koppling till "Conjuring"-universumet.

- Vi jobbade nära varann på "The Curse of La Llorona" och jag fick lära känna honom som filmskapare. Chaves har en förmåga att bringa känslor till en berättelse, och hans förståelse för stämning och läskigheter gör honom perfekt för nästa "Conjuring"-film, sade James Wan förra året.
 
 
Patrick Wilson och Vera Farmiga är tillbaka som paret Warren redan i sommar. De har stora roller i spinoffen "Annabelle Comes Home", som än en gång berättar om den besatta dockan.
| 3 april 2019 08:20 |