Film

Skribent

Erika Jarhed

11 maj 2023 | 13:01

Nu släpps "den läskigaste Stephen King-filmen någonsin" (enligt regissören själv)

2 juni är det biopremiär för "The Boogeyman" som baseras på Stephen Kings novell. Rob Savage säger att den kommer bli den läskigaste King-filmen hittills!
Det blir filmer av Stephen Kings verk till höger och vänster. Bara de senaste dagarna har det blivit klart att Tom Hiddleston kommer att spela huvudrollen i filmatiseringen av Kings novell "The Life of Chuck" och skräckfantasten James Wan kommer att regissera "The Monkey", med Theo James i huvudrollen.
 
Men härnäst är det dags för filmen "The Boogeyman" som baseras på Kings novell med samma namn från 1973. Nu har regissören, Rob Savage ("Host"), berättat i en intervju med GamesRadar att filmen kommer att bli den läskigaste King-filmen som har gjorts!
 
- Jag tror inte att det har funnits en King-adaption som är lika visuellt skrämmande som den här filmen. "The Boogeyman" använder sig av källmaterialet på ett sätt som skiljer sig från andra King-filmatiseringar. Jag och manusförfattaren Mark Heyman ville att det skulle kännas sant mot Kings författarskap.
 
Kika in den officiella trailern som ger oss en försmak:
 
 
I "The Boogeyman" får vi möta high school-studenten Sadie Harper (Sophie Thatcher) och hennes lillasyster Sawyer (Vivien Lyra Blair) som sörjer sin mamma död. Men deras pappa Will (Chris Messina), som arbetar som terapeut, ger dem inte det stöd de behöver. När en desperat patient oväntat dyker upp i deras hus och ber om hjälp tar sig en skrämmande varelse sig in i huset som livnär sig på folks lidande.
 
Biopremiär 2 juni. Kommer du att våga se "The Boogeyman"?
| 11 maj 2023 13:01 |