Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 juni 2022 | 14:30

"The Bob's Burgers Movie" kommer till Disney+ i juli

Det blev ingen svensk biopremiär för den härliga animerade familjen Belcher. Men snart kan vi se dem på streaming.
Starta grillen och boka in den 13 juli för en släktträff med familjen Belcher! Långfilmen som bygger på den animerade tv-serien "Bob's Burgers" skulle egentligen ha gått upp på bio i maj (det ställdes in i sista stund) men kommer iallafall ut på streaming om bara några veckor.
 
Deadline rapporterar att "The Bob's Burgers Movie" ska släppas på Disney+ under Star-menyn i bland annat USA, Kanada och Europa i mitten av juli.
 
TV-serien från Fox följer samma bekanta mall som blivit populär med "The Simpsons" eller "Family Guy". Det är en animerad sitcom om en dysfunktionell men kärleksfull familj som driver ett hamburgerhak ihop. 12 säsonger har sänts hittills och en 13:e får premiär i höst. I Sverige kan serien ses på Disney+.
 
Handlingen i deras första långfilm börjar med att en sprucken vattenledning skapar ett slukhål mitt framför familjens restaurang och förstör deras sommarplaner. Föräldrarna Bob och Linda kämpar för att rädda företaget medan de tre barnen försöker lösa ett mysterium som kan bli svaret på familjens bekymmer.
 
Se ett sjungande klipp från "The Bob's Burgers Movie" nedan:
 
 
Bland kommande sommarfilmer på Disney+ väntar också fantasy-dramat "The Princess" (1 juli), influencer-komedin "Not Okay" (29 juli) och "Rovdjuret"-prequeln "Prey" (5 augusti).
| 22 juni 2022 14:30 |