DC FANDOME

Skribent

Alexander Kardelo

16 oktober 2021 | 22:37

Ny trailer: "The Batman" som vi aldrig sett honom förut

Se mer av Robert Pattinsons egna version av superhjälten på DC Fandome, lördag kväll.
Nya detaljer kring "The Flash", en smygtitt på både "Black Adam" och "Shazam!"-uppföljaren, samt en purfärsk andra trailer till "The Batman". Det är några av godbitarna som vi fick under lördagens DC FanDome.
 
Kvällens stora event var förstås när Matt Reeves och Robert Pattinson bjöd med fans till ett Gotham City så som vi aldrig sett det förut, och en ny titt på 2022 års version av Batman - en mer jordnära, mörk och våldsam tolkning av serietidningshjälten än någonsin förr.

Robert Pattinson iklär sig rollen som en ung Bruce Wayne, driven av ilska och hämndmotiv. Matt Reeves berättar mer:

- Jag tänkte mig Bruce Wayne som en stökig rockstjärna. En del av mig såg Robert Pattinson i rollen, men tänk om han inte ville spela Batman? Det vore katastrof. Men det visade sig att han hade varit besatt av rollen i åratal. Det var ödet att vi träffades, jag kände direkt att vi kunde hitta på något nytt med den här snubben. Något speciellt.
 
- Han har inte riktigt kontroll över sin personlighet, när är han Batman och när är han Bruce Wayne, tillägger Pattinson. Han har inte riktigt definierat vem Batman är.

Trailern visar oss också mer av Zoe Kravitz som Selina Kyle aka Catwoman, och en helt oigenkännlig Colin Farrell i rollen som The Penguin.
 
Här är nya trailern till "The Batman":
 
 
"The Batman" får biopremiär 4 mars 2022.
| 16 oktober 2021 22:37 |