Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 april 2020 | 17:35

"Tenet" står kvar som sommarens sista blockbuster

Warner Bros har fortfarande planer på att släppa filmen den 17 juli... eller när biograferna nu öppnar.
Christopher Nolan är vårt enda hopp för biosommaren just nu.

Medan alla andra filmer från slutet av mars och framåt har flyttat på sig, med anledning av coronakrisen, står "Tenet" tappert kvar. Premiärdatumet 17 juli känns i dagsläget inte omöjligt, men vem vet när världens biografer får och vågar släppa in publik igen.

Någon slags digital premiär är däremot inte aktuell, försäkrar studion Warner Bros och VD:n Ann Sarnoff. Hon säger till Hollywood Reporter:

- Vi står fast vid, och vi ser fram emot, att släppa "Tenet" på bio i sommar eller när biograferna nu öppnar. Vi vill fortsätta att stötta bioupplevelsen och vi vet att våra storfilmer, som "Tenet" och "Wonder Woman 1984", är exakt den typen av filmer som får publiken att längta tillbaks till biograferna.
 
 
De flesta av sommarfilmerna har valt att släppa sina datum, och "Tenet" (17 juli) är just nu den närmaste storfilmen på horisonten. Om biograferna har öppnat i sommar kan vi också se fram emot Disneys "Mulan" (24 juli) och "Wonder Woman 1984" (14 augusti).

Warner Bros har bara nyligen flyttat premiärdatumet för "The Batman", och tillkännagett att animerade "Scoob!" får digitalpremiär.
 
Är "Tenet" filmen som kommer locka dig tillbaks till biografen?
| 23 april 2020 17:35 |