Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

7 december 2023 | 11:00

Prequel-serien om teddybjörnen Ted kommer till Sverige i februari

Det blir streamingtjänsten SkyShowtime som tar hem den antagligen inte helt barntillåtna komediserien.
Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
I två långfilmer har vi fått följa den talande teddybjörnen Ted och hans mänskliga livspartner John. Nu tar vi en resa tillbaka i tiden, till det glada 90-talet, och får se hur vänskapen började. Här i Sverige är det SkyShowtime som tillhandahålla oss med "Ted", ett avnsitt i veckan med start den 22 februari 2024
 
I serien har Max Burkholder ersatt Mark Wahlberg i rollen som John, medan Seth MacFarlane fortsätter göra rösten till Ted. I övriga roller ser vid bland andra Scott Grimes ("The Orville"), Alanna Ubach ("Euphoria") och Giorgia Whigham ("The Punisher"). 
 
Så här beskriver producenterna och manusförfattarna Seth MacFarlane, Paul Corrigan och Brad Walsh själa sin serie:
 
"Vår serie är en prolog till Ted-filmerna. Den utspelar sig på 90-talet men baserar sig på den tidlösa sanningen att det suger att vara 16 år. Det enda som gör det uthärdligt är att gå igenom det med en vän, även om den vännen är en magisk teddybjörn som sett bättre dagar, är ful i munnen och har en förkärlek för olagliga substanser."
 
Den sju avsnitt långa prologen till filmserien kommer att streamas exklusivt på SkyShowtime, med nytt avsnitt varje vecka från och med den 22   februari.
 
 
 
 
 
| 7 december 2023 11:00 |