Serie

Skribent

Josefine Krischausky

29 mars 2022 | 16:15

Teaserpremiär: "Only Murders in the Building" är tillbaka i sommar

Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez är tillbaka på Disney+ den 28 juni, med ett nytt mordmysterium som ska redas ut.
I höstas fick vi veta att "Only Murders in the Building", Hulus populära thrillerkomedi, var klar för en andra säsong. Nu är det bekräftat att serien är tillbaka med nya avsnitt i sommar, och vi har även fått en första teaser till vad som komma skall. 
 
I säsong två ställs Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) och Mabel (Selena Gomez) inför ett nytt mysterium, till följd av det mord som inträffade i slutet av den förra säsongen. Haken är dock att trion själva misstänks vara inblandade i fallet, och snart blir de dessutom huvudämnet i en konkurrerande true crime-podcast. 
 
I den nya teasern får vi bland annat se glimtar av Cara Delevingne och Amy Schumer, som är några av de nya tillskotten på seriens rollista. I de nya avsnitten kommer vi även få se Michael Rapaport, som en av utredarna i mordfallet, samt ett gästspel av Shirley MacLaine.
 
 
"Only Murders in the Building" är tillgänglig för svenska tittare på Disney+, där den andra säsongen får premiär den 28 juni.
| 29 mars 2022 16:15 |