Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

25 april 2023 | 17:01

Teaser: Här är sista säsongen av “The Witcher” för Henry Cavill

Se en smygtitt på tredje säsongen av “The Witcher” som blir den allra sista för Henry Cavill innan Liam Hemsworth tar över rollen.
I sommar är det dags för den tredje säsongen av “The Witcher”. Här ser vi Henry Cavill i rollen som Geralt of Rivia för allra sista gången, innan Liam Hemsworth tar över den kritvita peruken i säsong fyra. Inför premiären har Netflix släppt en teaser som visar vad för hemskheter som väntar monsterjägaren Geralt i sommar.
 
 
“The Witcher” är baserad på Andrzej Sapkowskis fantasyböcker med samma namn. I serien får vi följa en medeltida värld full av magi, politiska intriger och farliga fiender. Förutom Henry Cavill, ser vi Anya Chalotra som häxan Yennefer och Freya Allan som prinsessan Ciri.
 
Efter några år som Stålmannen tog Henry Cavill sig an fantasyserien “The Witcher”. Efter två sända säsonger sa dessvärre skådisen upp sig från jobbet, då planerna för att spela Superman ännu en gång blev aktuella. Netflix kontrade snabbt och avslöjade att Liam Hemsworth ersätter honom.
 
Olyckligtvis fick Henry Cavill sparken från DC efter att James Gunn tog över, och nu har Cavill varken “The Witcher” eller “Superman” att luta sig tillbaka mot. Men det gör inget, för nu ska skådisen både producera och medverka i Amazons version av "Warhammer 40,000".
 
Tredje säsongen av "The Witcher" delas upp i två delar. Premiär för första delen av serien blir den 29 juni och den andra delen visas först 27 juli.
| 25 april 2023 17:01 |