Film

Skribent

Josefine Krischausky

9 september 2022 | 19:30

Teaser: Influencers på brutal skogsutflykt i skräckfilmen "Feed"

Sofia Kappel och Molly Nutley spelar huvudrollerna i höstens svenska skräckfilm, som är baserad på en idé av Joakim Lundell.
Hur illa kan det egentligen gå när en grupp ungdomar, ledda av en välkänd influencer, åker på utflykt i vildmarken? Tydligen kan det sluta riktigt brutalt, åtminstone om vi går efter handlingen i den svenska skräckfilmen "Feed", som nu har fått en första teaser. 
 
"Pleasure"-stjärnskottet Sofia Kappel och Molly Nutley ("Bröllop, begravning och dop") spelar två av personerna i gänget, som har blivit inbjudna till en lyxig, exklusiv campingplats ute på en ö. Mörka, mystiska ting lurar dock i omgivningen, och snart handlar det inte längre om att hålla Instagramflödet vid liv, utan snarare att överleva själv. 
 
Långfilmsdebutanten Johannes Persson ansvarar för regin, medan Youtube-profilen Joakim Lundell står som kreativ producent. Filmen ska vara inspirerad av bland annat "Lights Out", "The Quiet Place" och klassiska 90-talsslashers, samtidigt som vissa found footage-inslag förekommer. 
 
Kolla in den nya teasern till "Feed" här:
 
 
"Feed" har biopremiär den 28 oktober. 
| 9 september 2022 19:30 |