Serie

Skribent

MovieZine

8 juli 2020 | 09:40

Teaser: Hilary Swank gråter i rymden i "Away"

Rymdresor och relationer står i fokus när ett internationellt astronaut-team beger sig mot Mars.
Netflix har släpps en första teaser-trailer för sin kommande dramaserie "Away". En serie som både utforskar rymden, och hur mänskliga relationer utvecklas under extrema påfrestningar.

Förutom en hemlängtande Hilary Swank medverkar också Josh Charles ("The Loudest Voice"), Ato Essandoh ("Altered Carbon") och Adam Irigoyen ("The Last Ship").

"Away" är skapad av Andrew Hinderaker ("Penny Dreadful"), och showrunner är Jessica Goldberg ("Parenthood"). Piloten regisseras av Edward Zwick. Bland regissörerna finns också svenska Charlotte Brändström ("The Witcher").
 
 
I en nära framtid skickas en bemannad rymdfarkost till Mars. En besättning bestående av jordens främsta astronauter har samlats för att utföra det farliga uppdraget. De kommer från USA, Ryssland, Kina, Indien och Storbritannien, och om allt går som planerat kommer de att vara borta – långt från sina hem och människorna de älskar – i tre år.

Denna tid kommer att sätta deras relationer på hårda prov, både på jorden och i rymden, samtidigt som de kämpar för att överleva och hålla målet i sikte: mänsklighetens viktigaste resa. Världen ser på.

"En storslagen, känslosam berättelse om kärlek och uppoffring", enligt streamingjätten själva, släpps den 4 september.
| 8 juli 2020 09:40 |