Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 augusti 2018 | 07:30

Teaser: Första titten på "Lethal Weapon" utan sparkade Clayne Crawford

Tror du att Roger Murtaugh kommer att klara sig utan Martin Riggs i den tredje säsongen av "Lethal Weapon"?
En av Fox:s mest populära actionkomedier på väldigt länge, stötte på oväntade problem precis när den tredje säsongen av "Lethal Weapon" skulle beställas. Clayne Crawford, som spelade huvudkaraktären Martin Riggs (seriens "dödliga vapen"), sparkades nämligen på grund av sina upprepade raseriutbrott under inspelningarna av den andra säsongen.
 
Det såg därför länge ut som att den tredje säsongen inte skulle bli av - om seriens skapare inte snabbt kunde trolla fram en ny skådespelare, som dessutom passade in i den specifika "galna" mallen som krävs för att få sin partner att naturligt kunna utbrista; "I'm too old for this shit".
 
Lyckligtvis hade Seann William Scott, kanske mest känd för sin roll som Stifler i "American Pie"-filmerna, i samma veva varit inne och pitchat en idé för en annan tv-serie hos Fox - och känt att han kanske kunde passa för den nya rollen i "Lethal Weapon". En tanke som även hade slagit Fox och skaparna bakom "Lethal Weapon", vilket möjliggjorde en rekordsnabb lösning som också säkrade beställningen av den tredje säsongen.
 
 
Efter en första (kort) titt på kemin mellan Damon Wayans (som spelar Roger "too old for this shit" Murtaugh) och Seann William Scott, i klippet ovan, verkar det som att "Lethal Weapons" framtid ser oväntat ljus ut. Jag tror faktiskt att Seann kan bli en bra ersättare för Crawford - och förhoppningsvis kan vi se fram emot många nya säsonger med den nya duon.
 
Vad tror du - kommer "Lethal Weapon" att överleva utan Martin Riggs? Kommentera gärna nedan!
| 24 augusti 2018 07:30 |