Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 februari 2020 | 22:50

Teaser: En första titt på nya "Altered Carbon" - utan Joel Kinnaman

Den andra säsongen av cyberpunkserien "Altered Carbon" introducerar karaktären Takeshi Kovacs nya sleeve, som denna gången spelas av Anthony Mackie.
Den första säsongen av "Altered Carbon" var en av Netflix mest påkostade nya tv-serier när den kom i början av 2018, då med Joel Kinnaman i huvudrollen som Takeshi Kovacs. Serien utspelar sig långt in i framtiden, när det har blivit möjligt att ladda upp sitt sinne i en slags skiva som du kan sätta in i nacken på olika kroppar ("sleeves") om du är tillräckligt rik.
 
De allra rikaste har till och med råd att skapa mängder av kloner av sig själv och se till att alltid ladda upp händelserna från den senaste dagen och på så visa göra sig odödliga, skulle du ha oturen att dö under dagen så finns hela ditt sinne redo att tankas in i en ny kropp.
 
Takeshi Kovacs är en gammal krigare vars sinne bevarats av rika människor med dolda agendor, eftersom man aldrig vet när man kan råka vara i behov av någon med hans särskilda uppsättning av kunskaper och förmågor. Under den första säsongen utredde Takeshi, då spelad av Joel Kinnaman, mordet på en av dessa superrika och hundratals år gamla personerna. 
 
 
Under den nya säsongen har Takeshi fått byta sleeve och kommer nu istället att spelas av Anthony Mackie ("Captain America: Civil War"). Hela den andra säsongen av "Altered Carbon" släpps på Netflix den 27 februari. 
 

Läs också: De 9 mest efterlängtade tv-premiärerna i februari

 
Kommer du att ge den nya säsongen av "Altered Carbon" en chans i slutet av februari? Kommentera gärna nedan!
| 4 februari 2020 22:50 |