trailer

Skribent

Erika Jarhed

15 februari 2023 | 09:30

Första teasern till "Bridgerton"-spinoffen bjuder på kärlek och drama

Bridgerton-fans, var lugna! Spinoff-serien till "Bridgerton" har äntligen fått sitt premiärdatum, och en första elegant teaser.
Kära läsare, i alla hjärtans dag-present har vi nu fått en första teaser till "Queen Charlotte: A Bridgerton Story" och dessutom ett officiellt premiärdatum: 5 maj.
 
Det börjar närma sig ett år sedan andra säsongen av "Bridgerton" kom ut, så detta lär glädja många:
 
 
I "Queen Charlotte: A Bridgerton Story" kommer vi att få se drottning Charlotte, som medverkar i "Bridgerton", i hennes unga dagar för att se hur hon egentligen hamnade vid tronen. Den unga drottningen kommer att spelas av India Amarteifio. Vi kommer även se unga versioner av Lady Danbury och Violet Bridgerton (mamma till alla Bridgerton-barn) som kommer att spelas av Arsema Thomas respektive Connie Jenkins-Greig.
 
Självfallet väntar vi oss även en brinnande kärlekshistoria mellan Charlotte och kung George III, som här kommer att spelas av Corey Mylchreest
 
Just nu håller de även på att spela in den tredje säsongen av "Bridgerton" som kommer att utforska Colin Bridgertons (Luke Newton) kärlekshistoria med Penelope Featherington (Nicola Coughlan). När den förväntas att få sin premiär vet vi ännu inte, men som tur är har vi spin-off serien som stillar vår hunger, i alla fall ett litet tag, efter Londons societetsliv. 
 
"Queen Charlotte: A Bridgerton Story" får premiär 5 maj på Netflix, och kommer att bestå av sex avsnitt.
| 15 februari 2023 09:30 |