Serie

Skribent

Josefine Krischausky

6 november 2021 | 19:30

Teaser: Actionfyllt påsklov i nya "Stranger Things"-säsongen

Säsong 4 av Duffer-brödernas serie tar oss från Hawkins till Kalifornien, där Eleven och familjen Byers försöker vänja sig vid ett nytt liv. Premiär sommaren 2022.
Idag, den 6 november, är det årsdagen av Will Byers försvinnande, händelsen som markerade starten för en av nutidens populäraste tv-serier. Netflix firar med en hel "Stranger Things"-dag, och har bland annat släppt en ny teaser för säsong 4, som efter en lång väntan börjar komma allt närmare.
 
I slutet av säsong 3 flyttade Eleven som bekant från Hawkins tillsammans med familjen Byers, och i den nya säsongen försöker de fortfarande vänja sig vid det nya livet i Kalifornien. Hon ser fram emot att få återförenas med Mike på lovet, men som vanligt ser de inte ut att få någon lugn och ro...
 
Teasern visar inte upp några nya monster, men däremot en del intensiv, explosiv action. Kolla in den här: 
 
 
I en annan video avslöjas även titlarna för de nio nya avsnitten, som utspelar sig under våren 1986. Samtidigt meddelas det att säsongen får premiär sommaren 2022. 
 
 
I säsong 4 återvänder den skådespelarensemble som "Stranger Things"-fansen har kommit att hålla riktigt kär, med bland andra Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard och Noah Schnapp. De får även sällskap av flera nya namn, däribland Freddy Krueger-skådisen Robert Englund och Jamie Campbell Bower ("Twilight"-filmerna).
 
Är du taggad på den fjärde säsongen av "Stranger Things"?
| 6 november 2021 19:30 |