Film

Skribent

Josefine Krischausky

2 juni 2021 | 10:00

Taylor Swift spelar i David O. Russells stjärnspäckade film

Som tidigare känt ingår även namn som Christian Bale, Margot Robbie och Anya Taylor-Joy i ensemblen.
Som om David O. Russells kommande film inte var tillräckligt fullproppad med stjärnor, så passar man dessutom på att addera en av världens just nu största musiker till ensemblen. Collider bekräftar att den elvafaldiga Grammyvinnaren Taylor Swift är ombord på projektet.
 
Detaljerna kring filmen, som är Russells första sedan 2015 års "Joy", hålls fortfarande hemliga. En officiell titel och någon beskrivning av handlingen saknas ännu, och även vilken roll Swift egentligen kommer att spela är okänt.
 
Huvudrollerna spelas av Christian Bale, Margot Robbie och John David Washington. Medverkar gör även skådisar som Rami Malek, Anya Taylor-Joy, Robert De Niro och Chris Rock, för att nämna några. 
 
På filmfronten har Swift på den senaste tiden varit aktuell med egna dokumentärer och musikfilmer på Netflix och Disney+, men sist hon sågs på bioduken var i rollen som Bombalurina i musikalen "Cats". 
 
Inspelningen av filmen ska redan ha avslutats, men det återstår ännu för 20th Century Studios att avslöja något premiärdatum. 
| 2 juni 2021 10:00 |